”Förväntar mig att Zaha stannar”

Wilfried Zaha uppges ha sagt att han vill lämna Crystal Palace för Arsenal.

Ord som Roy Hodgson inte känner igen. Palace-tränaren förväntar sig nämligen att anfallaren stanna i klubben kommande säsong.

Enligt Goal har Hodgson sagt att det Arsenal erbjuder i pengarväg inte kommer i närheten av vad Crystal Palace kräver.

Men det stannar inte där.

Zahas broder har sagt offentligt att det är en dröm för 26-åringen om flytten till Arsenal blir av.

– Han har inte pratat med mig. Så jag vet att han kommer tillbaka. Han är vår spelare. Men jag vet inte om han har pratat med klubben och bett om att få lämna. Ledningen har inte heller meddelat mig att de tänker sälja honom. Jag ser fram emot att jobba med Zaha, säger Roy Hodgson. 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier