Här är Romas senaste nyförvärv

Roma har den senaste tiden gjort klart Amadou Diawara, Pau Lopez och Gianluca Mancini, och nu har den italienska storklubben gjort klart med ännu en spelare. Under lördagen meddelade de att de plockar in mittfältare Jordan Veretout, 26, från Fiorentina. Vertout ansluter på ett lån som sträcker sig över kommande säsong, och det kostar Roma en miljon euro.

Efter lånet finns en tvingande köpotion på 16 miljoner euro, motsvarande knappt 170 miljoner kronor. Den summan kan stiga med ytterligare två miljoner euro, då det finns vissa prestationsbaserade klausuler i kontraktet.

Veretouts kontrakt sträcker sig fram till 2024.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier