Marcelo: ”Han är bättre än Hazard”

Här kommer lite Neymar så här en lördgasmorgon.

Eden Hazard är sedan tidigare klar för Real Madrid. Men trots det ser Marcelo inga problem om klubben försöker ge sig på att värva Neymar från PSG. Vänsterbacken säger att Neymars förflutna i Barça inte spelar någon större roll.

Eden är en väldigt duktig fotbollsspelare. Precis som Neymar. Men Neymar har större kapacitet att bli världsbäst, kanske topp fem i världen, säger Marcelo enligt Daily Mirror och fortsätter:

– Att jämföra både spelarna? Det går egentligen inte. Men för mig är Neymar bättre.

Barcelona uppges ha lagt ett bud på brassestjärnan värd upp mot en miljard kronor, PLUS sex spelare som PSG kan välja mellan. Men franska storklubben vill ha bara pengar. De kan tänka sig sälja om de får två miljarder kronor.

Eden Hazard kostade ”Los Blancos” 90 miljoner euro, närmare en miljard kronor att lösa från Chelsea.

✓ Silly-TV: Sportbladet sänder 28 matcher under storlagens försäsong – hela listan

✓ Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier