Napolibossen: ”Kan bli två stora värvningar”

Napoli slutade tvåa i Serie A den gångna säsongen och nu rustar de för att bli ännu starkare nästa säsong. De har redan plockat in den grekiske backen Kostas Manolas från Roma för 36 miljoner euro. Men managern Carlo Ancelotti är inte nöjd där, utan han hoppas att det ska hända mer från Napoli under silly season.

– Det kan bli två stora värvningar, säger Ancelotti till TV Luna, enligt Goal.

Ett namn som har kopplats samman med Napoli är James Rodriguez, som Ancelotti haft i både Real Madrid och Bayern München. Några andra spelare som nämnts är Inters Mauro Icardi och Lilles Nicolas Pepe.

✓ Silly-TV: Sportbladet sänder 28 matcher under storlagens försäsong – hela listan

✓ Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier