”Sundsvall jagar ny spanjor”

Sundsvall gjorde nyligen klart med den spanske anfallaren Pol Roige, och nu kan han få sällskap av ytterligare en landsman snart. Det är Sundsvalls Tidning som avslöjar att ”Giffarna” är ute efter anfallaren Marc Mas Costa.

Costa är född 1990 och spelar just nu i den spanska andraligan, och enligt ST pågår förhandlingar mellan parterna.

– Det jag kan säga är att vi ska in med en forward och att vi har kommit långt. Vi sitter i slutförhandlingar med ett namn, men jag vill inte kommentera vem det handlar om. Det är upp till er att spekulera kring det, säger Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier