Fekir istället för James i Napoli?

Hela sommaren har James Rodríguez varit mer eller mindre klar för Napoli. Men officiella bekräftelsen har dröjt – och hittills är ingenting klart. Samtidigt har Atlético Madrid försökt kapa övergången.

Nu rapporterar fotbollitalia att Napoli kan tänka sig värva en annan, lite billigare, spelare.

Lyons kapten Nabil Fekir, som förra sommaren, var jättenära Liverpool men klarade inte läkarundersökningen, uppges vara aktuell. Napoli ska till och med ha skiftat fokus helt från James till Fekir. 26-åringen ska redan ha haft ett par samtal med Carlo Ancelotti och klubbens president Aurelio De Laurentiis. Förhandlingarna förväntas fortsätta nästa vecka.

Bortsett från Napoli har Fekir ryktats vara på väg till Real Betis för 25 miljoner euro, motsvarande 260 miljoner kronor.

Silly-TV: Sportbladet sänder 28 matcher under storlagens försäsong – hela listan

✓ Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier