Iwobi: ”Jag kanske lämnar Arsenal då”

Alex Iwobi, 23, erkänner att hans framtid i Arsenal kan vara hotad – om Zaha kommer från Crystal Palace. Nigerianen säger att han inte kommer acceptera en bänkplats.

– Jag njuter av att spela fotboll. Men jag kommer kämpa för min plats. Och om jag bänkas, så kanske jag får leta efter en ny klubb, säger 23-åringen.

Bortsett från Wilfried Zaha har Arsenal kopplats ihop med två yttrar. Det handlar om Malcolm från Barcelona och Éverton från brasilianska Grémio. Dessutom har superlöftet Reiss Nelson imponerat på Unai Emery under försäsongsträningen, vilket kommer öka konkurrensen i truppen.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier