Agenten: ”Kommer inte gå på lån – är en av de bästa spelarna på den här planeten”

Vi kör en runda till med Gareth Bale, eller vad tycker ni?

Walesaren ryktas ju som sagt bort från Santiago Bernabéu, men där både prislappen och lönen sägs vara i vägen. Alternativet att släppa 30-åringen gratis är heller inget som ”Los Blancos” uppges vara särskilt sugna på.

Men ett lån då? Kan inte det vara en möjlighet?

Nej, svarar Bales agent.

– Det kommer inte att bli några provisoriska lösningar för att få bort honom från klubben. Gareth är en av de bästa spelarna på den här planeten. Jag kan garantera att han inte kommer att lånas ut till någon klubb, säger Jonathan Barnett till Sky Sports.

Agenten säger dock att saker och ting kan komma att förändras inom den närmsta tiden.

– Om något erbjudande kommer som passar oss, då kan saker förändras och han kan försvinna på en dag eller en vecka. Eller så kan han fortfarande vara en Real Madrid-spelare om tre år när hans kontrakt går ut, säger Barnett.

✓ Silly-TV: Sportbladet sänder 28 matcher under storlagens försäsong – hela listan

✓ Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier