Uppgift: Degerfors-mittfältaren nära flytt till Elfsborg

Elfsborg går tungt i allsvenskan, och har sju raka matcher utan seger.

Men nu kan förstärkning vara på väg in.

Enligt FotbollDirekt är Rasmus Alm, 23, till vardags i superettan-laget Degerfors, nära att skriva på för Boråslaget. Sajten skriver att 23-åringen kommit överens med Elfsborg om sitt personliga avtal, och att det som återstår nu är för klubbarna att komma överens.

Degerfors värvade Alm inför årets säsong, då mittfältaren tecknade ett treårskontrakt med klubben. Han har hittills stått för fem mål på 15 framträdanden.

***

FotbollDirekt skriver även att en duo kan vara på väg att lämna Elfsborg. Ett bud finns på Simon Olsson från danska Hobro, enligt FD:s uppgifter.

Samtidigt finns utländskt intresse för Simon Strand, som anslöt till klubben inför säsongen. Vitesse i nederländska Eredivisie har fått ett bud på dryga 4,2 miljoner kronor nekat, samtidigt som FC Köpenhamn uttryckt sitt intresse för vänsterbacken.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier