Lämnar allsvenskan för superettan

Michael Omoh lånas ut från Örebro SK.

27-åringen har gjort två starter och åtta inhopp i allsvenskan i år, och lämnar för Mjällby AIF i superettan.

– Michael har under sin tid i klubben bidragit både på och utanför planen. I en konkurrenssituation har speltiden minskat och efter att tagit in flera olika parametrar har vi har valt att acceptera Mjällbys bud, säger Axel Kjäll, Manager ÖSK Fotboll i ett pressmeddelande.

Mjällby skriver följande på sin hemsida:

”Michael är precis den spelartyp vi letat efter och vi tror han kommer tillföra mycket i det offensiva spelet med sin snabbhet, teknik & styrka.”

Lånet gäller säsongen ut och Omohs avtal med ÖSK löper också ut efter säsongen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier