Speltips till onsdagens tv-sända träningsmatcher i Sportbladet Plus

Hejsan!

Sportbladet fortsätter sin bevakning av den europeiska försäsongen och i dag sänds två träningsmatcher på Sportbladet Plus.

ICC rullar vidare och Juventus och Inter har förflyttat sig från Singapore till kinesiska Nanjing för ett ”Derby d’Italia”. Matchen har avspark 13.30 och sänds på Sportbladet Plus i samarbete med Strive.

Juventus är som väntat klar favorit och oddset på den raka ettan ligger runt 1,75. Tränaren Maurizio Sarri valde dock att matcha en stark startelva i merparten av matchen mot Tottenham och det går att spekulera i att stjärnor som Cristiano Ronaldo med flera får betydligt mindre speltid nu tre dagar senare.

Om så blir fallet känns matchen vidöppen och spelvärdet ligger då helt klart på Inter. Det är ju trots allt en träningsmatch det handlar om och med det i åtanke så testar jag Inter +0,5 (X2) till skapliga 2,14.

På DW Stadium i Wigan tar hemmalaget emot Everton i en klassisk engelsk försäsongsbatalj. Everton har nyligen varit på träningsläger i Schweiz och där blev också två matcher; 0–0 mot Sion och 1–0 mot Monaco. Man har normalt sett klassen bättre än Wigan men det har inte direkt sprakat om lagets anfallsspel i de senaste matcherna och ett inspirerat Wigan lär säkert bjuda bra motstånd. Jag spelar båda lagen att göra mål – NEJ till goda 2,40.

Speltips och kommentarer av Marcus Källberg.

✓ Silly-TV: Sportbladet sänder 31 matcher under storlagens försäsong – hela listan

✓ Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier