Uppgifter: Argentinaren öppnar för att lämna ”Juve”

Manchester, Paris och London.

Paulo Dybala, 25, har haft många alternativ den här sommaren. Den argentinske anfallaren har länge ryktats bort från Juventus, även om det varit något osäkert sedan Maurizio Sarri tog över Turin-klubben.

Nu rapporterar dock Tuttosport att 25-åringen själv, efter samtal med Sarri, är öppen för att lämna ”Juve”. Den Turin-baserade tidningen skriver vidare att Dybala heller ”inte skulle säga nej” till en flytt till Manchester United eller PSG.

Det senaste har varit att Tottenham visat intresse för anfallaren, samt ligakonkurrenten Inter.

✓ Silly-TV: Sportbladet sänder 31 matcher under storlagens försäsong – hela listan

✓ Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier