Kujovic till Djurgården?

Emir Kujovic, 31, har haft ett par tuffa år. Efter att ha lämnat IFK Norrköping 2015, där han vann skytteligan och SM-guld, fick inte alls vad han hade hoppats på i Belgien. Därefter flyttade han till Tyskland och Fortuna Düsseldorf. Men inte heller där fick han igång karriären.

Nu kan han vara på väg tillbaka till allsvenskan.

Enligt Fotbollskanalen uppges han ha varit och träffat Djurgården. Där träffade han Bosse Andersson och tränarduon Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf.

Utöver allsvenska klubben så är två andra klubbar intresserade av anfallaren. Enligt Fotbollskanalen kan det handla om norska Vålerenga och polska Lech Poznan som har tidigare försökt låna in Kujovic.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier