Maguire anmälde sig sjuk – affär på G?

Bara vid en närmare anblick på rubriken utan kontext kanske ni undrar vad vi sysslar med i Sillybloggen i och med detta inlägg.

Men det är ju faktiskt av intresse i dessa tider att Harry Maguire har sjukanmält sig till Leicesters träning under måndagen.

Detta då det, efter att det verkade vara så gott som klart för någon vecka sedan, har varit förvånansvärt tyst kring den engelske landslagsmittbackens förväntade rekordövergång till Manchester United.

Enligt Sky Sports har Maguire i alla fall gjort klart för Leicester att han vill genomföra flytten. Enligt samma källa ska dock de två klubbarna inte vara helt överens om övergångssumman ännu, där United ska ha erbjudit 70 miljoner pund (motsvarande cirka 815 miljoner kronor) och Leicester ska vilja ha 10 miljoner pund därtill.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier