#Sillypodden avsnitt 158

Nytt avsnitt av Sillypodden är ute! Ett avsnitt som ni lyssnar på HÄR.

Mittfältare ryktas till Manchester United, frågan är vilka som skulle passa?

Mittbackar ryktas inte i lika stor utsträckning till Arsenal, frågan är trots det även här vilka som skulle passa?

Förutom att Sillypodden denna måndag frågar sig detta så konstateras det bland annat att Leroy Sané och Bayern München hade varit en match made in heaven, att Hedvig Lindahls resa till en Wolfsburgövergång varit anmärkningsvärd och att en inhyrd guldfisktank är lika med en ekonomisk varningsflagg.

Och Gareth Bale blir kvar trots allt. Det ristar vi till och med in i sten.

I studion: Makoto Asahara, Frida Fagerlund och Kalle Karlsson.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier