Uppgifter: Sema till Norrköping

Maic Sema har varit en av Gif Sundsvalls nyckelspelare senaste säsongerna.

Men nu verkar parterna gå skilda vägar.

Enligt Expressen förhandlar yttern om en flytt till allsvenska konkurrenten IFK Norrköping. Peking ska ha lagt ett bud på bordet. Personliga kontraktet är de överens om, skriver tidningen. Affären kan bli klar redan nu i sommar.

I motsatt håll går målvakten David Mitov Nilsson. Men det beror på om IFK Norrköping hittar en ersättare först eller inte. Gif Sundsvall är i behov av en målvakt då de nyligen sålde William Eskelinen till danska Århus. 

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier