”Brighton värvar back för 250 miljoner”

Graham Potters Brighton närmar sig en värvning av Bristol Citys mittback Adam Webster.

Enligt Sky Sports har Championshiplaget accepterat budet på 257 miljoner kronor. En rätt så bra värdeökning på ett år, förra sommaren värvade Bristol City 24-åringen för 43 miljoner kronor från Ipswich.

Nu ska Sillybloggen lägga fram en teori – att denna värvning som Premier League-klubben Brighton nu gör blir avgörande för att Manchester United ska hämta in Harry Maguire. För Webster värvas troligtvis för att ersätta Lewis Dunk, som i sin tur ska gå till Leicester för att fylla Maguires tomrum.

Kanske.

Ska bli spännande att se om det blir så.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier