Klubbarna överens – Maguire blir dyrast hittills

Nu verkar det vara riktigt nära – pålitliga Telegraph och BBC går ut med uppgifterna om att Leicester City har nu accepterat Manchester Uniteds bud på mittbacken Harry Maguire.

Summan som fick ”Foxes” att tacka ja ligger på 85 miljoner pund, motsvarande 995 miljoner kronor, enligt Telegraph. BBC skriver att United betalar 80 miljoner pund, motsvarande 937 miljoner kronor. Oavsett gör det 26-åringen till världens dyraste försvarare hittills, förut var det Virgil van Dijk som Liverpool köpte från Southampton i januari 2018 för 75 miljoner pund, motsvarande 884 miljoner kronor.

Maguire ska nu genomföra en läkarundersökning.

Vad säger ni om summan och det nya mittbacksparet Maguire/Victor Nilsson Lindelöf?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier