Ronaldos råd till Dybala om United

Cristiano Ronaldo vann nio troféer mellan 2003 och 2009 under sin tid på Old Trafford.

Eftersom hans nuvarande lagkamrat i Juventus, Paulo Dybala, är högaktuell för en flytt till Manchester United har argentinaren nu frågat Ronaldo om råd i en WhatsApp-grupp, enligt Daily Mail.

Portugisens svar?

Han säger att Dybala måste flytta och berättar att han själv blev en ”mästare” i den engelska storklubben.

Bloggen har tidigare rapporterat om Dybalas saftiga löneanspråk för att skriva på för United – som skulle göra honom näst bäst betald i Premier League. Romelu Lukaku uppges gå åt motsatt håll om övergången blir av.

Argentinaren förväntades meddela sitt beslut till tränaren Maurizio Sarri under gårdagen. Det blev dock aldrig av, istället sköt han upp sin semester fram till måndag den 5:e augusti. Tre dagar innan det engelska transferfönstret stänger, skriver Goal.

✓ Silly-TV: Sportbladet sänder 28 matcher under storlagens försäsong – hela listan

✓ Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier