Spelförslag till fredagskvällens tv-match

Sportbladet sänder 31 matcher live under silly season.

Inför varje match bjuder Sportbladets spelsajt på analys och ett tips till den match vi sänder.

Här är Ulrik Sandebäcks tankar inför kvällens matcher.

***

Match: Bournemouth–Lazio.

Sport/liga: Träningsmatch.

Matchstart: 20.45.

Speltips: Båda lagen gör mål.

Odds: 1,75. Bolag: Unibet.

Båda lagen spelar nu två träningsmatcher inom loppet av 24 timmar. Bourne­mouth möter Lyon redan i morgon och Lazio spelar då mot Paderborn.  Hemmalaget dras med en del besvär, har skador på Dan Gosling, Lewis Cook, och Andrew Surman. Matchen känns svåranalyserad – men känslan är att båda lagen vill framåt. Båda lagen gör mål. Tror jag.

Spelas hos Unibet.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier