”Klubblöse forwarden nära Roma”

Fernando Llorente, 34, är för närvarande klubblös efter att spanjorens kontrakt med Tottenham gått ut i slutet av juni.

London-klubben har dock inte från officiellt håll bekräftat att han lämnar. Det har även gått snack om att Spurs ska erbjuda anfallaren ett nytt kontrakt, men samtidigt har 34-åringen inte deltagit alls under Tottenhams träningar den här försäsongen.

Nu är i stället en ny klubb nära förestående för Llorente.

Enligt Calcio Mercato, och även andra italienska medier, är Roma nära att sajna anfallaren. Huvudstadsklubben vill dock först bli av med antingen Edin Dzeko – som länkats ihop med en flytt till Inter – eller Patrik Schick innan en affär kan gå i hamn.

✓ Silly-TV: Sportbladet sänder 31 matcher under storlagens försäsong – hela listan

✓ Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier