”Accepterar Newcastles bud på Krafth”

Snart verkar vi ha en Premier League-svensk till.

För enligt franska Courrier Picard har landslagsmannen Emil Krafths klubb Amiens accepterat ett bud från Newcastle.

Ligue 1-laget tackade nej till det första förslaget på 16 miljoner kronor, men har nu alltså tackat ja till det andra. Summan på det är i nuläget oklart.

Med högerbackens högst potentiella ankomst till St James’ Park kommer vi ha fyra svenskar i Premier League nästa säsong – Victor Nilsson Lindelöf i Manchester United samt Ken Sema och Pontus Dahlberg i Watford, och Krafth i Newcaste.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier