Uppgifter: Leo Bengtsson aktuell för Peking

21-åringen har haft det tufft med speltid i Hammarby den här säsongen.

Därför har Leo Bengtsson nu ryktats vara på väg bort från Stockholmsklubben.

Enligt Sportexpressen har IFK Norrköping visat vilja att köpa loss mittfältaren. Klubben planerar just nu att lägga ett bud på bordet och en affär kan bli av de närmaste veckorna. Peking vill göra klart med spelaren så fort som möjligt.

Leo Bengtsson har gjort fyra inhopp för Hammarby den här säsongen och har spenderat stora delar av säsongen i samarbetsklubben IK Frej i Superettan.

Taggar Hammarby
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier