L’Equipe: Coutinho på väg till Arsenal

– Vi har aldrig pratat om Coutinho, gick Arsenaltränaren Unai Emery ut och sade nyligen om just flyttryktade Philippe Coutinho.

Med det i åtanke får man väl kalla detta något av en vändning?

Under tisdagen går franska L’Equipe ut med uppgiften att en lånedeal, där Coutinho lämnar Barcelona för Arsenal, är så gott som klar.

Skribenten som går ut med texten heter Bilel Ghazi, en av den franska tidningens primära Silly Season-reportrar, som bland annat var först med sommarens uppgifter om Neymars önskan att lämna Paris Saint-Germain för Barcelona.

Vi går en spännande deadline-day på torsdag till mötes. Sanna mina ord.

Uppdatering: The Guardian och Fabrizio Romano går ut med andra uppgifter. Nämligen att Arsenal prioriterar en ny mittback först och främst i sluttampen på transferfönstret, och att någon ordentlig kontakt mellan Arsenal och Barcelona angående ett Coutinholån ännu inte har tagits.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier