Officiellt: Koscielny lämnar Arsenal

Då var det bekräftat.

Laurent Koscielny lämnar Arsenal för att spela för Bordeaux, något som Londonklubben annonserar på sin webbplats. Koscielny, som hade ett år kvar på kontraktet, lämnar därmed ”The Gunners” efter att ha varit där sedan 2010.

”Vi beslutade att sanktionera hans övergång till Bordeaux när vi kom överens om acceptabla övergångsvillkor. Vi tackar Laurent för hans bidrag till klubben och vi önskar honom all lycka i framtiden”, skriver Arsenal.

Enligt uppgifter får Bordeaux betala cirka 54 miljoner kronor för mittbacken.

Fransmannens avslut i Arsenal efter den långa och trogna tjänsten blev dock inte riktigt så smidigt som varken han eller laget kanske hade hoppats.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier