Uppgifter: Tottenham budar på Dybala

Ena stunden skulle Philippe Coutinho till Arsenal. Nästa stund skulle han till Tottenham i stället.

Redo för nästa vändning? För nu verkar det dock som att Tottenham har siktet inställt på annat i stället.

Enligt den italienske journalisten Gianluca Di Marzio (som får anses överlag trovärdig när det kommer till dessa sammanhang) så ska Tottenham ha lagt ett bud på Juventus anfallare Paulo Dybala, som ju för så sent som för någon vecka sedan var på väg till Manchester United.

Ett bud på 750 miljoner kronor, som dessutom Juventus ska ha accepterat enligt uppgifterna. Allt som ska återstå är att Dybala kommer överens om de personliga ekonomiska villkoren med Londonklubben.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier