Wayne Rooney närmar sig England-comeback

Forne Everton– och Manchester United-spelaren Wayne Rooney är på väg tillbaka till England. 

Bloggen har tidigare skrivit att han är nära Championship-laget Derby County. Då kommer rollen vara spelande tränare.

Något som bekräftas av klubbens ordförande Mel Morris.

– Det är inte en ”done deal” än. Men visst, vi har pratat i ett par dagar nu. Jag är ganska bekväm om att det kommer lösa sig inom snart framtid. Rooney vill komma tillbaka till England och då bestämde vi för att kolla möjligheterna för att göra det möjligt för honom att göra en comeback, säger Morris, enligt BBC.

Wayne Rooney har två år kvar på sitt kontrakt med D.C United. I helgen ställs han mot Zlatan Ibrahimovics LA Galaxy.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier