Di Marzio: United intresserade av veteranen

Först rapporterade han om ett accepterat Tottenhambud på Paulo Dybala.

Nu rapporterar italienske Sky-journalisten Gianluca Di Marzio om ett överraskande transfermål för Manchester United när vi närmar oss slutet på transferfönstret – nämligen en viss Fernando Llorente.

Den erfarne och reslige spanske anfallaren finns att tillgå gratis efter att hans kontrakt med Tottenham gått ut. Något som innebär att han, teoretiskt, skulle kunna skriva på för Manchester United även efter att transferfönstret stängt (free agents får skriva på när de vill, för att uttrycka det kortfattat).

Då 34-årige Llorente är en ganska uppenbar potentiell ersättare till en flyttryktad Romelu Lukaku så skulle en Llorenteaffär kunna vara ett alternativ väl när (och om) belgaren säljs efter det engelska fönstret stänger.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier