Ingen Eriksen till United

Nepp, ni. Det blir ingen Christian Eriksen i Manchester United kommande säsong.

Enligt The Standard har förhandlingarna avslutats då United insåg att Eriksens vilja är att dra till Spanien.

Men Premier League-klubben försöker fortfarande få in en spelare till innan transferfönstret stänger. Närmast till hands ska Mario Mandzukic vara. Dessutom ska de ha fått ett erbjudande från Barcelona om att låna Philippe Coutinho, men där ska det mycket till om det blir av.

Så ingen Eriksen, kanske Mario Mandzukic och definitivt inte Philippe Coutinho.

Det är 31 timmar kvar till PL-fönstret stänger.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier