Pique om Neymar: ”Känner alla”

Det har varit relativt tyst om Neymar till Barcelona-soppan. Brassestjärnan har, enligt många källor, tydligt sagt att han vill lämna PSG.

Nu kommenterar Gerard Pique 27-åringens framtid:

– Han är en väldigt bra spelare som känner till omklädningsrummet, staden och klubben. Det är komplicerat men jag tycker att det är han som bör ta det beslutet, säger mittbacken under en presskonferens.

Bloggen vill påminna om senaste gången Pique uttalade sig om Neymars framtid. 2017 lade spanska storstjärnan en bild tillsammans med brassen med texten ”han stannar”. Två veckor senare blev Neymar klar för PSG.

✓ Silly-TV: Sportbladet sänder 31 matcher under storlagens försäsong – hela listan

✓ Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier