Uppgifter: Kieran Tierney till Arsenal

Enligt Sky Sports ska Celtics ytterback Kieran Tierney vara på väg till London för en läkarundersökning. Detta efter att Arsenal ska ha kommit överens med Celtic om en transfersumma på 25 miljoner pund, motsvarande drygt 290 miljoner svenska kronor.

Den 22-årige vänsterbacken skulle, om affären går igenom och den där läkarundersökningen går som den ska, i sådant fall bli Arsenals tredje stora värvning denna sommar.

Sedan tidigare har Dani Ceballos plockats in på lån från Real Madrid och Nicolas Pepe för rekordpris från Lille.

Uppdaterad: Värt att notera att BBC skriver samma sak. För att bidra med lite mer tyngd till uppgifterna.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier