Uppgifter: Betis och Tottenham överens

Giovanni Lo Celso verkar trots allt hamna i Tottenham. Enligt journalisten Mateo Gonzalez (som får anses trovärdig när det kommer till Sevillalagen) så är Real Betis och Tottenham efter mycket om och men överens om en övergångssumma för den argentinske mittfältaren.

Vad den landar på är inte klart, men om man ska utgå från skriverierna som pågått under sommaren så borde den inte ligga allt för långt i från Real Betis önskade summa på 75 miljoner euro, motsvarande drygt 810 miljoner kronor.

Gonzalez, som jobbar för ABC de Sevilla, skriver att budet garanterat överstiger 60 miljoner euro.

Lo Celso ska ha velat lämna Betis för Premier League, och enligt uppgifterna ska endast formaliteter återstå innan 23-åringen skriver på för Spurs.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier