Uppgifter: Ghoddos aktuell för Brentford

Kan Saman Ghoddos bli lagkamrat med Pontus Jansson i höst?

Inte helt omöjligt.

Enligt Football Insider ska svenskiraniern vara på väg till Brentford. Sajten skriver att Championshipklubben kommit överens med Amiens om en affär för den förre Östersundsanfallaren. En affär som Expressen skriver kommer kosta cirka 81 miljoner svenska kronor.

Både pengar och trupputrymme för att genomföra affären finns i alla fall i Brentford, som nyligen sålde anfallaren Neal Maupay till Premier League och Brighton. Detta enligt bland annat BBC:s uppgifter för cirka 233 miljoner kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier