Lukaku (bokstavligen) på väg till Milano

Vi skrev alldeles nyss om Giovanni Lo Celso och tänkte med det önska tack och godnatt för denna onsdagskväll.

Men gissa vem som också är ute och flyger flygplan denna onsdagsnatt?

Romelu Lukaku.

Hans agent Federico Pastorello har ju i alla fall lagt upp denna bild på Instagram nu. Så med andra ord verkar ju 26-åringens övergång från Manchester United till Inter vara så gott som klar. En affär som kommer kosta över 800 miljoner (inräknat bonusar) om man ska tro medieuppgifterna som florerat under aftonen.

Undrar om Antonio Conte har förberett en välkomstkommitté på flygplatsen i Milano?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier