HIF lånar talang från Borussia Dortmund

Tashreeq Matthews, 18, är klar för Helsingborg. 

Skånelaget har kommit överens med Borussia Dortmund om ett korttidslån av den kreative spelaren.

Matthews kom till tyska storklubben 2018 och har, under våren, varit lånad till holländska Utrecht. Han har under sommaren spelat i Dortmunds reservlag.

– Jag känner mig välkommen och det känns väldigt bra att vara här. Supportrarna får själva avgöra vad jag är för typ av spelare. Jag har mycket kvar att lära men det jag kan säga är att jag är här för att göra mitt bästa och hjälpa klubben, säger sydafrikanen som kan spela på flera offensiva positioner till klubbens hemsida. 

Henrik Larsson: 

– Tashreeq är en ung, lovande och kreativ spelare som vi får låna av BVB Dortmund utan någon kostnad. Det ska bli väldigt roligt att arbeta med honom.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier