Jiloan Hamad klar för ny klubb

Jiloan Hamad bröt sitt avtal med sydkoreanska Incheon United FC i somras.

Nu är han klar för kroatiska HNK Gorica.

Det bekräftar Jiloan Hamad på Instagram, och berättar om beslutet för Fotbollskanalen.

– Jag hade en bra dialog med Hammarby, Örebro och andra allsvenska klubbar, men min prioritet var hela tiden att spela någonstans utomlands, i Europa. Det har funnits bra alternativ för mig, konkreta bud från Turkiet, Cypern och Holland, men det här känns bra för karriären. Fotbollen är bra här och Zagreb är en fantastisk stad, säger Hamad till sajten.

28-åringen har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben som slutade femma i högstaligan förra året.

– De är väldigt hungriga, de vill vara med i toppen och nå Europa. Det är en klubb som satsar, säger Jiloan Hamad.

Taggar Jiloan hamad
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier