Klart: Tidigare AIK-mittfältaren till allsvenskan

Johan Blomberg, 32, återvänder till allsvenskan.

Mittfältaren lånas ut till Gif Sundsvall från MLS-klubben Colorado Rapids.

Han har tidigare representerat AIK och Halmstad och det rör sig inledningsvis om ett lån som sträcker sig säsongen ut.

– Det känns väldigt bra att vi lyckas landa det här. Vi får in en spelare under slutdelen av allsvenskan som kommer att bli nyttig för oss. Johan är en väldigt bra spelare som kan gå både centralt och som ytter och han kan också Allsvenskan. Det är en toppspelare, säger Gif Sundsvalls sportchef Urban Hagblom till klubbens hemsida.

Blomberg är på plats i Sundsvall och är spelklar direkt.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier