Balotelli nära Italien-comeback

Mario Balotelli, 29, är numera klubblös efter att äventyret med Marseille tog slut förra säsongen.

Sedan dess har han varit på gång tillbaka. Brasilianska Flamengo har varit en möjlig klubbadress. Men enligt italienska medier har anfallaren begärt för hög lön som gjorde att Flamengo drog sig ur förhandlingarna.

Nu skriver Sky Italia att Balotelli kan snart vara på väg tillbaka till Italien. Brescia ska ha lagt ett ”seriöst” bud och han förväntas ta ställning till det den här veckan. Det som talar för att övergången blir av är att Brescia är 29-åringens hemstad. Klubben spelar den här säsongen i Serie A.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier