Jovic på väg bort från Real – efter dispyt med Zidane

Här kommer onsdagens kanske största Silly-nyhet.

Daily Mail skriver att Luka Jovic kan lämna Real Madrid. Detta efter dispyt med huvudtränaren Zinedine Zidane.

Tidningen, som hänvisar till spanska Marca, skriver att Zidane blev inte särskilt imponerad av anfallaren under försäsongsträningen. Han ska därefter ha öppnat för att låta 21-åringen gå på lån de kommande två säsongerna. En möjlig klubbadress ska vara … Eintracht Frankfurt. 

Luka Jovic spelade i den tyska storklubben så sent som förra säsongen. Då stod han för 17 mål på 32 matcher.

Serben blev Zidanes första spelarnyförvärv den här sommaren. Han kostade Real Madrid 650 miljoner kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier