Neymar, avsnitt 78 467

Klockan har snart hunnit bli tio och vi har inte skrivit en rad om Neymar. Ett kraftigt underbetyg till oss, så klart, men nu ska vi ändra på det.

Enligt L’Equipe har PSG nu accepterat Barcelonas krav på att transfersumman ska sänkas genom att även spelare inkluderas. Kravet ska dock vara att den rena pengasumman fortfarande motsvarar minst en dryg miljard svenska kronor.

Pengar PSG vill använda för att värva Paulo Dybala från Juventus eller Gianluigi Donnarumma från Milan.

Marca gör i sin tur sitt för att försöka hålla liv i Real-spåret. Enigt tidningen har PSG bett om Luka Modric och Vinicius Junior i utbyte mot Neymar. Madrid-klubben ska dock vägra släppa den sistnämnda.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier