Sanchez vill lämna United

Manchester Uniteds floppvärvning Alexis Sanchez vill bort från klubben.

Enligt The Times är 31-åringen öppen för en comeback i Italien. Anfallaren spenderade fyra säsongen i Udinese innan han blev klar för Barcelona 2011 Det ska handla om Inter, Juventus, Napoli och Milan. Tidigare har han ryktas vara på väg till Roma där United skulle betala halva lönen. Men övergången dit verkar inte bli av då klubben anser fortfarande att Sanchez har alldeles för hög lön.

Chilenaren har kom till Manchester United vintern 2018 och noterades för endast ett mål i Premier League förra säsongen. Hans kontrakt sträcker sig fram till sommaren 2022.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier