Roma: ”Bisarra påståenden”

I en intervju med Sportbladet förra veckan hävdade Robin Olsens agent Hasan Cetinkaya att Roma förstörde målvaktens övergång till franska Montpellier. Ligue 1-klubben ska ha krävt för mycket pengar i ersättning.

Bayram Tutumlu, en agent som var involverad i Olsens övergång till Roma har också beskyllt Serie A-klubben för att de förstörde flytten. Något som fick Roma att agera.

I ett officiellt uttalande skriver man att det är felaktiga påståenden och att klubben inte vet vilken roll eller intresse Tutumlu hade eller har i Robin Olsens transfer till Serie A-klubben.

Nu spekulerar italienska medier om var Robin Olsen kan ta vägen härnäst. De anser att det blir svårt att hitta en klubb där svenske landslagsmålvakten får vara förstemålvakt. Det på grund av att nästan alla lag i de största ligorna har redan säkrat upp målvaktspositionen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier