Real lägger 700 miljoner kronor på Eriksen

Christian Eriksen är en tongiven spelare i Mauricio Pochettinos Tottenham.

Men frågan är hur länge till är han det?

För enligt The Sun förbereder Real Madrid ett bud på 700 miljoner kronor för dansken.

Som många säkert vet sitter Eriksen på ett utgående kontrakt – vilket sätter extra press på Tottenham och klubbens ordförande Daniel Levy att tvingas börja förhandla med andra klubbar om de nu vill ha betalt för deras offensive mittfältare.

27-åringen har tidigare kopplats ihop med Manchester United. Men en övergång dit är i dagsläget inte aktuellt då engelska transferfönstret är som bekant stängt.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier