Rogic jagas av rysk klubb

Örebros poängmaskin Filip Rogic kan ta rygg på Jordan Larsson och lämna allsvenskan för Ryssland.

Enligt uppgifter från Expressen är ryska FC Orenburg intresserat av att värva Rogic.

– Under perioder har det funnits ett stort intresse (för Rogic). Just när transferfönstret är öppet så blir det spekulationer och mer intresse kring våra spelare, och Filip är en av dem, säger Örebro-tränaren Axel Kjäll, som inte vill kommentera intresset från någon specifik klubb, till Expressen.

Örebro-talangen Jake Larsson har tidigare kopplats samman med en flytt till Inter.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier