”Granovskaia stoppar Chelsea-affären”

Tiemoue Bakayoko vill lämna Chelsea och hoppades få gå på lån till sin gamla klubb Monaco. Enligt RMC ska dock hela affären nu ha stoppats av Roman Abramovitjs högra hand Marina Granovskaia.

Enligt den franska tv-kanalen är anledningen att Chelsea anser att Monaco är en så mycket mindre klubb att det riskerar att sänka Bakayokos värde vid en framtida försäljning. London-klubben hoppas få igen så mycket av sina 470 investerade miljoner som möjligt.

25-åringen imponerade under utlåningen till Milan förra säsongen men köptes aldrig loss av den italienska klubben.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier