Henry efter sparkningen: ”Telefonen ringde inte på fyra månader”

Den forne storspelaren Thierry Henry blev inte långvarig som huvudtränare i Monaco.

Drygt tre månader på posten blev det innan han fick sparken. Nu berättar den arbetslösa tränaren om den tunga tiden.

– Min telefon ringde inte på fyra månader efter att jag lämnade Monaco och sedan fick jag helt plötsligt fem samtal. Några var inte det jag var ute efter och några var som assisterande tränare. Det var väldigt intressanta erbjudanden, men jag kan inte lämna min stab i sticket, säger han till The Telegraph enligt Fotbollskanalen och fortsätter:

– Jag vill inte ta jobb som assisterande eftersom jag vill vara huvudtränare.

Henry gjorde totalt 20 matcher som tränare i klubben, och vann bara fyra. Nu väntar han på rätt erbjudande för att fortsätta tränarkarriären.

– Jag tror jag kan bli en framgångsrik tränare.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier