”Omklädningsrummet är arga på Bartomeu”

Neymar vill till Barcelona – och Barcelona vill ha Neymar. Men problemet är att han kostar mycket pengar, väldigt mycket pengar. Spanjorenas senaste bud på 1,5 miljarder ska ha nobbats. Det har lett till en stor irritation i Barcelonas omklädningsrum, hävdar Marca.  

Tidningen skriver att spelarans känsla just nu är att Neymar kommer inte komma. Det betyder att Josep Bartomeu, klubbens president, kommer att bryta sitt löfte. Han hade under sommaren lovat spelartruppen att göra allt i sin makt för att ta tillbaka brassestjärnan. Omklädningsrummet är arga på Bartomeu eftersom de känner att han inte gör tillräckligt.

Marca skriver att PSG föredrar hellre att sälja till Real Madrid än till Barça. Detta eftersom de anser att ”Los Blancos” kan erbjuda betydligt mer betalt.

En annan detalj är att Bartomeu försöker värva Neymar för Leo Messis skull. Enligt spanska stortidningen är argentinaren en av spelarna som är mest besvikna på ledningen, vilket ska ha orsakat en stor oro i klubben, som hade tänkt att inleda nya förhandlingar för att förlänga Messis kontrakt, som går ut 30 juni 2021.

Transferfönstret stänger 2 september.

Vad tror ni? Var kommer Neymar hamna? Var hade han gjort det bättre, PSG, Real Madrid eller Barcelona?

Hur kommer detta sluta?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier