Pochettino: ”Ingen bra situation”

Christian Eriksen, 27, har under sommaren erkänt att han är villig att ta sig an en ny utmaning.

Något som fick Tottenham-supportrarna att börja oroa sig.

Nu kommenterar tränare Mauricio Pochettino danskens situation.

– Det är ingen bra situation för oss som klubb men också för honom som spelare. Eriksen är en viktig spelare som behöver hjälpa laget med sina prestationer. Det viktigaste är att försöka ta det bästa beslutet för båda sidor, säger argentinaren enligt Goal.

Christian Eriksen har tidigare kopplats ihop med Real Madrid, Manchester United, Barcelona och Juventus. 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier