Uppgifter: Van Dijk förlänger sitt kontrakt – och fördubblar lönen

Virgil van Dijk har haft en stor betydelse sedan han anslöt till Liverpool från Southampton 2018.

Mittbacken ledde laget till en andraplats i Premier League förra säsongen, en poäng bakom Manchester City, och vann Champions League.

Nu belönas nederländaren.

Enligt sajten 90min är 28-åringen detaljer från att skriva på ett nytt jättekontrakt med Liverpool. Om det blir av kommer Van Dijk att fördubbla sin lön. Just nu tjänar han 125 000 pund i veckan. När han skriver på det nya kontraktet kommer han att tjäna 250 000 pund, närmare tre miljoner kronor.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier