Neymar till Barcelona är ”done deal”

Det är nära nu.

Enligt trovärdige journalisten Gianluca di Marzio är Barcelona och PSG överens om Neymar. 

Detaljer återstår innan övergången blir officiell.

Sky Italia skriver att klubbarna och storstjärnan kommer att mötas ikväll för att skriva under allt. Barcelona uppges betala 1,5 miljarder plus två spelare. Det ska handla om Ivan Raktitic och talangen Jean-Clair Todibo. Spanjorerna funderar också på att låna ut Ousmane Dembélé i en säsong för att få ner övergångssumman ytterligare.

Neymar kom till Barcelona från Santos 2013 och bildade ”Tres amigos” tillsammans med Luis Suarez och Lionel Messi. 2017 valde han att lämna klubben för spel i PSG. Tiden där blev inte som brassen hade tänkt sig. Neymar drabbades av flera skador vilket gjorde att han missade större delar av förra säsongen.

Nu ser han ut att göra en comeback till spanska mästarlaget.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier